Karabulut ailesinin talebi üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edilen fethi kabir işlemi, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Ailenin avukatları, Garipoğlu'nun mezarının açılması için talimatın Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildiğini duyurdu.

Kontrolden Çıkan Tofaş Hurdaya Döndü! Kontrolden Çıkan Tofaş Hurdaya Döndü!

“DNA İzi Kalmamış Olabilir”

Karabulut'un teyzesi, mezarın açılmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Yıllar geçmesi nedeniyle toprakta DNA izlerinin kalmamış olabileceğini belirten acılı teyze, “Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır. Toprak asitli olabilir, DNA'sı yok olmuş olabilir. Her şey olabilir" dedi.

"Ruh Gibi Yaşayan İnsanlar Olduk"

Karabulut’un teyzesi, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) yaptığı açıklamada, aile olarak yaşadıkları büyük acıyı dile getirdi. “2009’dan beri hepimiz ruh gibi yaşayan insanlar olduk. Garipoğlu ailesi tarafından birçok delil karartıldı. Bu süreç bizi bitirdi" ifadelerini kullanan teyze, Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla gerçeğin ortaya çıkmasını umut ettiklerini belirtti.

"Giden Geri Gelmiyor"

Teyze, “Sonuçta giden geri gelmiyor. Biz acımızı yaşamaya devam ediyoruz. Ancak adalet yerini bulsun istiyoruz. Allah bu acıyı bize yaşatanlara da aynısını yaşatsın” diyerek duygularını dile getirdi.

Bolu Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ