ZONGULDAK

Cem Dereli, Emral Çarşısı'nda Zonguldak Esnafının Sorunlarını Dinledi

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak'ın önemli noktalarından biri olan Emral Çarşısı'nda esnaflarla buluşarak, şehrin nabzını tuttu.

Abone Ol

Ziyaret sırasında Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer de Dereli'ye eşlik etti.

Emral Çarşısı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Dereli, esnaflarla birebir sohbet ederek, şehrin ekonomik ve sosyal dinamikleri hakkında bilgi aldı. Esnafların karşılaştığı sorunları dinleyen Dereli, "Zonguldak'ın kalbinde bulunan Emral Çarşısı, şehrimizin kültürünü yansıtan önemli bir ticaret merkezi. Esnaflarımızın sorunlarını bilmek, onların yanında olmak bizim için son derece önemli. Göreve geldiğimizde bu sorunları çözerek, şehrimizin daha da güzelleşmesine katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Siyasi arenada yaşanan gelişmelere de değinen Başkan Adayı Dereli, "Sahadayız. Diğer adaylar bizi takip ediyor. Zonguldak halkı artık somut projelerle, çözüm odaklı siyaset anlayışını görmek istiyor. Bizler de halkımızın beklentilerine karşılık vererek, Zonguldak'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte tüm adaylara da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Emral Çarşısı esnafının ilgisi ve destekleriyle güçlenen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak'ın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın nabzını tutmaya devam ediyor.