ZONGULDAK

Çaydeğirmeni’nde Gebeş ağırlığı…

Abone Ol

Devrek İlçesi Çaydeğirmeni Beldesinde bileği bükülmeyen ve halkın büyük sevgisini kazanan, yaptığı birbirinden güzel çalışmalarla beldeyi adeta şehir havasına sokan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 14 Mayıs seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın kazanması için yoğun bir çalışma ortaya koyuyor.

Çaydeğirmeni halkı da Başkan Gebeş’in yaptığı çalışmalardan oldukça memnun olması münasebetiyle seçim çalışmalarında yapılan toplantılarda adeta gövde gösterisi yaparak Cumhur ittifakının burada açık önde olduğu mesajını veriyor.

Gerçekten bakıldığında herhangi bir Belediye Başkanı parti gözetmeksizin hizmet ettiği ili, İlçeyi ve beldeyi imkanları ölçüsünde güzel hizmet ediyorsa ve halk da bunu görüp taktir ediyorsa işte orada başarı var demektir. Hal böyle olunca o yörenin halkı da başkanlarının dediğinden asla dışarı çıkmaz.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in yaptığı bir miting konuşmasında beldenin vatandaşlarının verdiği desteği görmek mümkün. Boşuna söylenmemiş “Halka hizmet hakka hizmettir” diye. Fazla söze gerek var mı? Haber-Yorum: Mustafa Emen.