Çaycuma ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi'nde uzun yıllar öğretmenlik yapmış olan 55 yaşındaki Hülya Uzun, bir süredir devam eden rahatsızlığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Toplumda Derin Üzüntü Yarattı

Çaycuma ilçesi ve çevresinde sevilen bir isim olan Hülya Uzun'un vefatı, öğrencileri ve meslektaşları başta olmak üzere geniş bir çevrede derin üzüntü yarattı. Uzun, emekli olduktan sonra da ilçedeki sosyal faaliyetlerde aktif rol almış, sevilen bir kişilik olarak tanınıyordu.

Çaycuma'da Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası Etkinliği Düzenlendi... Çaycuma'da Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası Etkinliği Düzenlendi...

Son Veda: Gökçeler Köyü Camii'nde Cenaze Töreni

Hülya Uzun'un cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Çaycuma ilçesine bağlı Gökçeler Köyü Camii'nde düzenlenecek cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak. Törene, ailesinin yanı sıra çok sayıda seveni ve dostu katılacak.

Aile Mezarlığına Toprağa Verilecek

Cenaze namazının ardından Hülya Uzun'un naaşı, aile mezarlığında toprağa verilecek. Yakınları ve sevenleri, Uzun'a son görevlerini yapmak üzere bir araya gelecek ve onu dualarla yad edecekler.

Muhabir: Emre Can BAYRAM