AK Parti Merkez İlçede delege seçimi heyecanı! AK Parti Merkez İlçede delege seçimi heyecanı!

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, bağımsız anaokulu müdürleri ve öğretmenlerin katkılarıyla okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla farkındalık etkinlikleri gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürleri Hamza Eryiğit ve Muhammet Atlı, anaokulu müdürleri, öğretmenler, veliler ve okul öncesi çağındaki öğrenciler katıldı. Etkinlikte, çocuklar ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği çeşitli aktiviteler, oyunlar ve etkinlikler gerçekleştirildi.

A W273184 02

Etkinliğin amacı, toplumun okul öncesi eğitimin çocuğun hayatındaki önemi konusunda farkındalığını artırmak ve aile, okul, çocuk iş birliğini güçlendirmek olarak belirlendi. Velilere yönelik, çocukların gelişim süreçlerine katkıda bulunacak eğitici ve bilgilendirici programlar da anaokulu müdürleri ve öğretmenler tarafından sunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, etkinlikte öğrencilerle birlikte vakit geçirirken, velilerin okul öncesi eğitimin çocuklarının gelişimi üzerindeki olumlu etkilerini fark edeceklerini ve bu konuda bilinçlerinin artacağını ifade ederek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

A W273184 01

A W273184 03

Kaynak: İHA