AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Öz ve İl Yömetim Kurulu Üyeleri ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına yeni atanan Çağatay İpekçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan İpekçi, “Milliyetçi Hareket Partimiz ve cumhur ittifakımız, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyfendinin kurmuş oldukları güçlü bir ittifak. Bu ittifakın güçlü bileşeni olarak genel başkanlarımızın ittifakı yürüttüğü şekilde yukarıda olan ilişkiyi burada da devam ettireceğiz. Vatandaşımıza milletimize duyurmak istiyoruz. Daha sıkı ilişkiler içerisinde bu ziyaretleri devam ettireceğiz”dedi.

Whatsapp Image 2024 10 10 At 13.31.36

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ise, “İttifakımızın ayrılmaz parçası olan Milliyetçi Hareket Partimizin il başkanını ekibine hayırlı olsun demek için ziyarette bulunduk. Allah utandırmasın. Rabbim mahçup etmesin. Bizler Cumhur ittifakı olarak el ele kol kola gönül gönüle omuz omuza bir süreç yöneteceğiz. Biliyorsunuz bizim geçmişten buyana ittifak olarak menfaate dayanmayan çıkar ilişkilerine dayanmayan bir ittifakımız var. Öyle yol yürüyoruz. Diğer partilerin kurmuş oldukları ittifaklar vardı. Fakat onların hepsi menfaate dayalı olduğu için darmadağın oldu. Hiç bir tanesini göremiyoruz. Yedinci destekleri sekizinci masanın ayakları vardı. Bunların hepsi dağıldılar gittiler. Çünkü menfaat üzerine kurulmuştu. Yüzde 0.2 oy alan partinin genel başkanı cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapabilecekti. Eğer milletimizin derin analiz yeteneği olmasa. Böyle bir sonuçla karşılaşacaktık. Ama bizim ittifakımızda böyle şeyler söz konusu değil. Diğer ittifaklarda maalesef çıkar menfaat bu tür ilişkiler üzerinden yürütülen ilişkiler var. Ama artık onlar yok. Altılı masa darmadağın oldu. Altılı masanın cumhurbaşkanı adayları partinin 13 yıl genel başkanlığını yapmış kişiyi partiye bile emanet etmediler. Partiyi emanet etmek istemedikleri kişiyi ülkeyi emanet edeceklerdi. Ama Allah’a şükür cumhur ittifakı söz konusu. Kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz”dedi.

Ziyaretin son bölümünde ise Başkan Çağlayan, Başkan İpekçi’ye günün anısına Zonguldak tablosu hediye etti.

Zonguldak ve Kozlu pazarcı esnaflarından Cengiz Ören'den acı haber... Zonguldak ve Kozlu pazarcı esnaflarından Cengiz Ören'den acı haber...

Muhabir: Emre Can Bayram