ZONGULDAK

Burhan Onuk ve Sultan Girgin Dünya Evine Girdi

Zonguldak AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, sevgilisi Sultan Girgin ile Kozlu Garden'da düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.

Abone Ol

Tören ve Düğün Detayları

Burhan Onuk ve Sultan Girgin'in düğün töreni, aileleri, dostları ve siyaset dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Nikah Şahitleri

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasancan Uçar, Burhan-Sultan çiftinin nikah şahitliğini üstlendiler.

İlginç Anılar ve Duygusal Anlar

Evlilik töreninde duygusal anlar yaşanırken, Burhan Onuk'un siyasi kariyerindeki dostları ve ailesi de mutluluğunu paylaştı. Sultan Girgin ise gelinliğiyle göz kamaştırdı.

Toplumsal Tepkiler ve Kutlamalar

Evlilik haberinin ardından sosyal medyada ve Zonguldak'ta geniş yankı uyandı. Çift, aldıkları destek ve tebrik mesajlarıyla mutluluklarını paylaştı.

Sonuç ve İmza Gazetesi'nin Dileği

İmza Gazetesi olarak Burhan Onuk ve Sultan Girgin'e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Çiftin yeni hayatlarında sağlık, huzur ve başarı dolu günler geçirmelerini temenni ediyoruz.