Son Kale Devrek taraftar grubu, Zonguldak Kömürspor tribünlerine geri dönüyor! Son Kale Devrek taraftar grubu, Zonguldak Kömürspor tribünlerine geri dönüyor!

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu, yıllardır peşinden koştuğu ve sevdalandığı Kdz.Ereğli Belediyespor'a sahip çıkılmasını istiyor.

Ancak taleplerine karşılık bugüne kadar atılan henüz bir adımın olmaması da taraftarları derinden etkiliyor.

Kdz.Ereğli Belediyespor'a sponsor olmayan ve sahip çıkmayan iş adamlarına sitem eden Genç Ereğliler Taraftar Grubu, kulübün ayakta tutulması adına kampanya başlatılmasını istedi.

"ŞAMPİYONLUĞA GİDERKEN ÖN SAFLARDA YER AYIRTANLAR NEREDESİNİZ?"
Genç Ereğliler taraftar grubu, "Kdz.Ereğli Belediyespor'a bu şehirde arma sponsoru olmayan iş adamları, siyasiler, bu şehir şampiyonluğa giderken protokolde ön saflarda yer ayırtanlar, taraftarlara el sallayanlar neredesiniz? Koskoca şehri futbolsuz mu bırakacaksınız? Biz bu arma için yağmurda, karda, kışta, çamurlu statlarda emek verdik. Şimdi herkes sus pus olmuş."

Whatsapp Image 2024 07 27 At 16.50.12

"BU ŞEHRİN ARMASININ YOK OLMASINDAN UTANMIYOR MUSUNUZ?"
Genç Ereğliler taraftar grubu, "Bu şehrin Sanayi Odası Başkanı, Oda Başkanları, bu şehrin siyasileri, bu şehrin önde gelen iş adamları, bu şehrin armasının yok olmasından utanmıyor musunuz? Kulüp adına hesap açılsın kampanya başlatalım. Biz armayı yaşatırız ama sizlerde protokolde ön sandalyede yer var mı diye sorarsınız. Yazık vallahi yazık. Zaman daraldı. Koskoca Kdz.Ereğli Belediyespor yok oluyor. Bu şehrin çocuklarını futbolsuz bırakmayın. Gün birlik günü."

Muhabir: Emre Sezer Sürücü