Bartın’ın Amasra ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini pompalı tüfekle bacaklarından vuran O.P., arkadaşı U.G. ile birlikte otomobille kaçarken polis aracına çarptı. Kazanın ardından durdurulabilen araçtaki şüpheliler gözaltına alındı.

Bir değil, iki değil! Aynı yerde bu kaçıncı kaza? Bir değil, iki değil! Aynı yerde bu kaçıncı kaza?

Boşanma Aşamasındaki Eşini Pompalı Tüfekle Vurdu, Kaçarken Polise Çarptı Bartın (1)

Boşanma Aşamasında Olan Kadın Silahlı Saldırıya Uğradı

Olay, Bartın’ın Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde meydana geldi. Ahsen Nur Paşalı, boşanmak üzere olduğu eşi O.P. tarafından pompalı tüfekle ayaklarından vuruldu. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Saldırgan O.P. ve yanında bulunan U.G. ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Boşanma Aşamasındaki Eşini Pompalı Tüfekle Vurdu, Kaçarken Polise Çarptı Bartın (1)

Kaçarken Polisin “Dur” İhtarına Uymadılar

Polis ekipleri tarafından her yerde aranan O.P. ve U.G., Kastamonu’nun Cide ilçesinde kurulan denetim noktasında durdurulmak istendi. Ancak polisin “dur” ihtarına uymayan şüpheliler, araçla kaçışını sürdürdü. Takibe alınan araç, karşı yönden gelen polis aracına çarparak durabildi.

Mukavemette Bulundular, Gözaltına Alındılar

Çarpmanın etkisiyle durdurulan O.P. ve U.G., polis ekiplerine direnmeye çalıştı. Şüpheliler, kısa süreli mücadelenin ardından gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Cide Devlet Hastanesine götürülen şahıslar, işlemleri için Bartın’a sevk edildi.

Bartın Haberleri

Kaynak: İHA