Kontrolsüz Çıkan Taksi Yarışmacıya Çarptı 
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde ilk kez düzenlenen 1. Çaycuma MTB Bitinya Bisiklet Maratonu'nda kaza meydana geldi. Çaycuma Belediyesi önünden başlayarak yaklaşık 30 kilometre süren yarış sırasında, Çaycuma-Zonguldak kara yolunun Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Kampüsü kavşağında, kontrolsüz şekilde kavşağa giren 67 AAU 194 plakalı Honda marka bir otomobil, yarışmacıya arkadan çarptı. Kazada, bisikletçi yere düşerek yaralandı.

Olayın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı bisikletçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yarışmacının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi

Yarışmacı Yarışı Yarıda Bıraktı
Kaza nedeniyle yarışmacı, maratonu tamamlayamadan yarıda bırakmak zorunda kaldı. Kazaya karışan yarışmacının Çaycumalı olduğu ve iki hafta sonra yapılacak olan Dünya Kupası Bisiklet Yarışı'na katılmayı planladığı öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından tahkikat başlatıldı. Yarışın geri kalan kısmı ise kazanın gölgesinde devam etti.

Editör: İrem Karagöz