Bu eğitim, Avrupa Birliği (AB) Black Sea Basin Programı kapsamında yürütülen "Know What You Breathe: Mobilizing Communities for Air Quality in the Black Sea Basin-AIRQUEST" başlıklı projenin uygulama sürecine yönelik önemli bilgiler sundu.

BEUN Teknoloji Transfer Ofisi'nden Önemli Eğitim Programı...1

Sona gelindi! Dört gözle bekliyorlar Sona gelindi! Dört gözle bekliyorlar

Açılış Konuşmalarıyla Başladı

Eğitim programı, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay ile Romanya’nın Ankara Büyükelçisi Stefan Tinca’nın açılış konuşmalarıyla başladı. Ayrıca, Romanya Kalkınma, Bayındırlık ve Yönetim Bakanlığı ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu gibi çeşitli temsilcilerin de katıldığı etkinlik, proje yönetim makamlarının önemli bir buluşma noktası oldu.

BEUN Temsilcileri Etkinlikte Yer Aldı

BEUN Rektör Yardımcısı ve proje danışmanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’nun yanı sıra, proje ekibinden Prof. Dr. Emine Yılmaz Can, Doç. Dr. Gökhan Gürbüz, Doç. Dr. Bayram Gökbulut ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Hilal Gümüş, etkinlikte yer aldı.

BEUN Teknoloji Transfer Ofisi'nden Önemli Eğitim Programı...2

Eğitimde Kapsamlı Konular Ele Alındı

İki gün süren eğitim programında katılımcılar; Programın Genel Kuralları, Projelerin Raporlanması, Proje Harcamalarının Kontrol Süreçleri, Projelerin Mali Yönetimi, Satın Alma ve İhale Kuralları, ayrıca Projelerde İletişim, Yaygınlaştırma, Sürdürülebilirlik ve Sinerji konularında detaylı bilgi sahibi oldular.

BEUN Teknoloji Transfer Ofisi, bu tür eğitimlerle uluslararası projelerdeki bilgi ve deneyimini artırmayı hedefliyor.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Haber Merkezi