İl Hakem Kurulu Başkan Vekili ve Zonguldak Bölgesi Bölgesel Gözlemci Cenk Karka dün akşam itibariyle beklenmedik bir şekilde istifasını TFF ye sundu.

Zonguldak Hakemliğine ve Ülkemiz Halemlik Camiasına 30 Yıldır Klasmanlarda ve Zonguldak, Denizli İllerimizde Hakemlik Gözlemcilik yapan Cenk Karka hocamız, özellikle son yıllarda Zonguldak il hakem kurulu başkan vekilliğine yükselerek son 2 sezondur Zonguldak ilimizi Bölgesel gözlemci olarakta başarılı bir şekilde temsil etmekteydi.

Cenk Karka şubat ayında gerçekleşen  TFF Riva tesislerinde Hakem eğiticisi kursuna davet edilmişti yine Zonguldak Hakemlik camiasını başarılı bir şekilde temsil etmişti,ayrıca Beden Eğitimi ve spor Öğretmenliği  ile vizyonu ile Eğitim, öğretim ve gelişimsel olarak üst düzey yapıya sahip olan ve  iş hayatı ve aile yaşantısı örnek gösterilmektedir.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık anketi! Halk memnun mu? Yorumlarla ankette son durum... Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık anketi! Halk memnun mu? Yorumlarla ankette son durum...

Hakem ve Gözlemci camiasın da spor kamuoyunda Cenk Karka’nın İstifası şaşkınlıkla  karşılandı.

Editör: Emre Bayram