Batı Karadeniz'i etkisi altına alan yoğun yağışlar, Bolu ve Düzce'de birçok trafik kazasına yol açtı. Kayganlaşan yolda meydana gelen kazalarda araçlar ciddi hasar alırken, yaralılar da bulundu.

Mudurnu’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Yuvarlandı

Bolu'nun Mudurnu-Akyazı kara yolunda, Çavuşderesi köyü mevkisinde meydana gelen kazada, Ramazan S. yönetimindeki 43 AFA 901 plakalı otomobil, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Otomobil şarampole devrilirken, sürücü Ramazan S. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

A W298062 01

Anadolu Otoyolu’nda Lüks Araç Hurdaya Döndü

Anadolu Otoyolu'nda, Bolu-Düzce sınırında, İsmail Ö. yönetimindeki 34 GIF 969 plakalı BMW marka otomobil, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada sürücü İsmail Ö. ve yanındaki Sevilay Ö. araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ambulansla Düzce'deki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle otoyolda tek şeridin kapatıldığı ve daha sonra trafiğin normale döndüğü belirtildi.

A W298064 04

Yağış kaza getirdi! Otoyolda Feci Zincirleme Kaza! Yağış kaza getirdi! Otoyolda Feci Zincirleme Kaza!

Bolu Geçişinde Dinlenme Tesisinde Feci Kaza!

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde, dinlenme tesisinde ciple çarpışan otomobil bariyerlere çarparak takla attı. 26 ABH 929 plakalı cip ile 34 KRR 394 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

A W298089 01

Dörtdivan Gişelerinde Zincirleme Kaza Meydana Geldi

Son olarak, Anadolu Otoyolu’nda Dörtdivan gişeleri mevkiinde üç aracın karıştığı bir diğer kaza meydana geldi. RE 080 AL plakalı tır, RE BA 956 plakalı cip ve 06 BG 3117 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda, 06 BG 3117 plakalı otomobil bariyerleri aşarak takla attı ve su kanalında ters döndü. Kazada otomobilde bulunan altı kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Ayrıca, otoyol üzerinde beş farklı aracın maddi hasarlı kaza yaptığı bilgisi edinildi.

A W298098 01

Editör: Aybüke Ünal