Karabük'te meydana gelen ilk kazada, Selahattin Adatepe (72) yönetimindeki 34 GNM 768 plakalı araç, Safranbolu-Eflani kara yolu Kırıklar Köyü mevkiinde Erhan Erbaş (50) idaresindeki 78 EC 257 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Aysel Erbaş (49) ve Yeter Aynaçıoğlu (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yenice'de Araç Dereye Uçtu

Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce, Karabük ve diğer 2 il için soğuk hava ve yağış uyarısı! Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce, Karabük ve diğer 2 il için soğuk hava ve yağış uyarısı!

Yenice ilçesine bağlı Kadıköy Köyü sınırları içerisinde meydana gelen ikinci kazada, İsmail Tiryaki (62) idaresindeki 34 BN 1612 plakalı otomobil kontrolden çıkarak dereye uçtu. Sürücü İsmail Tiryaki ile araçtaki Fatimi Tiryaki (60) kazada yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslar, yaralıları Yenice Devlet Hastanesine sevk etti.

Her iki kazada da yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazalarla ilgili inceleme başlattı.

Karabük Haberleri

Kaynak: İHA