Zonguldak, Karabük, Kastamonu ve Bolu'da eş zamanlı orman yangınları çıktı. Bölgelerdeki yangınlarla ilgili müdahale çalışmaları sürüyor.

Karabük Ovacık'ta Yangın Çıktı

Karabük'ün Ovacık ilçesindeki Beydini ve Alınca köyleri arasındaki ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler hızla yayıldı ve bölgeye 9 arazöz, 3 su ikmal aracı, 2 dozer, 11 pick-up, 4 ilk müdahale aracı ve 81 personel sevk edildi. Kayalık alanlarda hızla yayılan yangına karşı helikopter desteği talep edilirken, dumanlar kentin birçok noktasından görülüyor.

Bolu Göynük'teki Yangın 28. Saatte

Bolu'nun Göynük ilçesindeki ormanlık alanda başlayan yangın 28. saatte devam ediyor. Yangın dün saat 12.30'da Bekirfakılar köyünde başladı ve 118 arazöz, 7 iş makinesi, 9 helikopter ile müdahale edildi. Gece saatlerinde havadan müdahale ara verdi, ancak sabah saatlerinde 10 helikopter yeniden bölgeye geldi. Yangının anız yakmak nedeniyle çıktığı düşünülüyor. Ayrıca, Göynük-Nallıhan yolu tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.

Kastamonu'da Yangına Müdahale Ediliyor

Kastamonu'nun Hanönü ve Taşköprü ilçeleri sınırındaki Erik köyü mevkiinde bir orman yangını çıktı. Yangının nedeni bilinmezken, vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi sevk edildi. Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı da olay yerinde incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.

Zonguldak Kilimli'de Yangın Çıktı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınına itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri müdahale ediyor. Alevlerin kısa sürede yayıldığı yangına itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları başlattı. Sağlık ekipleri olası yaralanmalara karşı hazır beklerken, jandarma ekipleri çevrede güvenliği sağlıyor. Yangının nedeni henüz belirlenemedi, ancak soğutma çalışmaları devam ediyor.

Adım adım takip etti! Madenci kenti uzay kafes köprüye kavuşuyor! Adım adım takip etti! Madenci kenti uzay kafes köprüye kavuşuyor!

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ