CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Zonguldak 1. Sıra Vekil adayı olarak Karaelmas diyarında çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Birinci sıradan seçilmesine garanti olarak görülmesine rağmen Yavuzyılmaz, partisinin daha çok Milletvekili seçilmesi adına basmadık yer, sıkmadık el bırakmamaya çalışıyor ve sabah erken saatlerden gece yarılarına kadar hummalı bir şekilde gayret gösteriyor.

Gittiği her yerde vatandaşların ilgi ve alakası ile karşılaşan Deniz beyin yüzünden gülücükler de eksik olmuyor. Vatandaşlara seçimlerin önemini anlatan Yavuzyılmaz’a vatandaşlar da, “Sayın Vekilim biz sizden memnunuz. Milletvekili olarak muhalefette olmanıza rağmen Zonguldak’ın sorunlarını meclise taşıyarak sesimizi duyurmaya özen gösterdiniz. Bu anlamda 14 Mayıs’ta yine seçileceksiniz ve aynı şekilde şehrimizin sorunlarına duyarlı olmaya devam edeceksiniz.” diyerek desteklerini verdikleri gözleniyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, her şey net şekilde görülüyor. Deniz beyin görüştüğü vatandaşların ilgisi fotoğrafa yansıyor. Ne diyelim yolu açık olsun ve yeter ki Zonguldak kazansın.

Bu çile ne zaman bitecek? Bu çile ne zaman bitecek?

Haber-Yorum: Mustafa Emen

Editör: İrem Karagöz