CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldakspor Basket 67 Takımı 'nın kapanmaması için kamuoyuna destek çağrısında  bulundu.

92 milyon liraya mâl oldu! Taşınan o müdürlüğe milletvekilinden sürpriz ziyaret! 92 milyon liraya mâl oldu! Taşınan o müdürlüğe milletvekilinden sürpriz ziyaret!

CHP İl Başkanı Devrim Dural, beraberinde ilçe başkanları ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Zonguldakspor Basket 67 Takımının maddi zorluklar sebebiyle kapanma noktasına geldiğini belirtti.

Başkan Dural açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

ZONGULDAK İLK DEFA BÖYLE BİR BASKET ŞÖLENİNE SAHNE OLDU

Zonguldak Basket 67 Kadın, Basket kulübümüzle alakalı bir basın açıklaması yapmak istiyoruz sizlere. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak bugün ilçe başkanlarımızla toplandık. Ve bu konu üzerinde konuşmak istiyoruz. Sizlerle bu konuyu anlatmak istiyoruz. Biliyorsunuz kadın basketbol takımımız Zonguldak'ta iki sene üst üste şampiyon olarak bize büyük sevinç ve büyük mutluluklar yaşattı. Evet bizim coğrafyamız maalesef zaman zaman acılar coğrafyası, ekonomik sıkıntılarımız had safhada Türkiye Taşkömürü Kurumunun kapatılması, özelleştirilmesi, gizli bir gündemle yönetim yapısının değiştirilerek, özelleştirme sürecinin hızlandırılması gibi birçok problemimiz var. Fakat bu kadın basketbol takımımız Zonguldak'ta, Zonguldak, Basket 67 takımımız bizlere bir umut oldu. Umutlarımız yeşerdi Hepimiz çok mutlu, güzel anlar yaşadık. Zonguldak'ta ilk defa böyle güzel bir basketbol şölenine Zonguldak sahne oldu. Fakat bugün iki defa üst üste şampiyon olan ve Süper Lig'e çıkan takımımız biliyorsunuz Zonguldak'a, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük kulüpler de gelecek. Aynı zamanda Avrupa alanına da katılma şansı var. Zonguldak kadın basketbol takımımızın.  bunlar sponsor bulunamadığı için bunlardan şu anda vazgeçmek durumunda kalabiliriz. Böyle bir tehlike söz konusu. Son bir haftaya girdik. Bizim genel başkan yardımcımız Sayın Deniz Yavuzyılmaz ve milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğrul Bu konuyla alakalı gerekli açıklamaları yaptılar. Bugün de biz Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak örgütü olarak sizlere bu konuyla ilgili açıklama yapmak istiyoruz."

Muhabir: Haber Merkezi