Elektrik dağıtımında dijitalleşme odaklı projelerle öne çıkan Başkent EDAŞ, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekti.

Büyük Ölçekli Bakım ve Yatırım Projeleri

Zonguldak'ta 3 bin 352 trafo ve 16 bin 686 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir enerji sağlanması için çeşitli bakım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Başkent EDAŞ, Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma ve Ereğli'de toplamda 2 bin 577 aydınlatma armatürünün bakımını tamamladı. Ayrıca, 63 pano, 40 trafo ve 80 dağıtım merkezinin bakımını gerçekleştirdi. Kentte 359 kilometrelik hattın bakımı da başarıyla tamamlandı.

Yeni Altyapı ve Aydınlatma Yatırımları

Palamut yeniden yükselişe geçti! Bakın ne kadar Palamut yeniden yükselişe geçti! Bakın ne kadar

Başkent EDAŞ, Zonguldak'taki 419 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet sunmak amacıyla 7 kilometrelik yeni kablo döşedi ve 155 yeni aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştirdi. Ayrıca, 4 yeni elektrik panosunun montajı da tamamlandı. Bu çalışmalar, Başkent EDAŞ'ın 2024 yılı hedeflerine ulaşmasını sağladı.

Müşteri Hizmetleri ve İletişim

Başkent EDAŞ, müşteri odaklı yaklaşımıyla 7/24 hizmet sunmaya devam ediyor. Müşteriler, baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0(312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı'ndan her türlü soru ve sorunlarına çözüm bulabiliyor.

Gelecek Çalışmalar

Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nden biri olan Başkent EDAŞ, Zonguldak dahil olmak üzere Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu ve Karabük illerinde elektrik dağıtım hizmetlerine devam ediyor. Zonguldak'ta bakım ve yatırım çalışmalarının ilerleyen dönemlerde de sürmesi planlanıyor.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ