Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirket, dijitalleşme projeleriyle bölgede aydınlık bir gelecek için çalışmalarını sürdürdü.

Çözüm Odaklı Yaklaşım

MHP’de istifa depremi sürüyor! Alaplı ilçe başkanı istifa etti MHP’de istifa depremi sürüyor! Alaplı ilçe başkanı istifa etti

Başkent EDAŞ, Kastamonu'da 4 bin 873 trafo ve 21 bin 944 kilometrelik hat uzunluğunda kesintisiz enerji sağlamak amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdi. Şirketin önceliği, müşteri odaklı yaklaşımıyla bölgedeki altyapıyı güçlendirmek ve sorunsuz bir elektrik dağıtımı sağlamak oldu.

Bölgesel İyileştirmeler

Merkez, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Araç, İhsangazi, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Abana, Doğanyurt, Taşköprü, Hanönü, Tosya, Cide, Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı, Daday ve Küre ilçelerinde 2 bin 259 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgedeki elektrik altyapısını güçlendirdi. Ayrıca, 10 pano, 17 trafo ve 41 dağıtım merkezi de yenilendi.

Hedefe Ulaşma Kararlılığı

Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 317 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet sunmak amacıyla yeni kablo döşeme ve aydınlatma armatürü montajı gibi çalışmalar gerçekleştiren şirket, bölgeye 5 yeni aydınlatma armatürü ve 1 adet pano ekledi.

Gelecek İçin İnisiyatif

Başkent EDAŞ, Kastamonu'da gerçekleştirdiği bakım ve yatırım çalışmalarıyla geleceğe yönelik güçlü bir altyapı oluşturmayı hedefliyor. Müşteri odaklı yaklaşımıyla 7/24 hizmet sunan şirket, tüm müşterilerinin sorunlarını dinleyerek çözüm bulmayı amaçlıyor.

Faaliyetlerin Devamı

Enerjisa Dağıtım Şirketleri arasında yer alan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, Kastamonu'da bakım ve yatırım çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

İHA

Kastamonu Haberleri

Editör: Aybüke Ünal