Ereğli Belediye ve Belediyespor Başkanı Halil Posbıyık'ın takımın zor günler geçirdiği ve kimse tarafından başkanlık istenmediği açıklamasının ardından Kocaman, bu göreve aday olduğunu belirtti.

Kocaman, Ereğli Belediyespor'un "askıda kulüp" uygulaması ile pazara çıkartılmasını kabul etmeyeceklerini ifade ederek başkanlık için aday olduğunu dile getirdi. Spor Yöneticiliği mezunu olduğunu ve uzun yıllardır yöneticilik yaptığını vurgulayan Kocaman, ayrıca Sportif Direktör, Antrenör ve takımın golcüsü konusunda da açıklamalarda bulundu.

Whatsapp Image 2024 05 28 At 14.30.44 (1)

Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Başkanı Kaan Kocaman’ın bugünkü köşe yazısındaki başkanlık açıklaması şöyle “ Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Başkanı ve Gazeteci Kaan Kocaman olarak 2 kulübü tek başına idare eden ben Ereğli Belediyespor Başkanlığı’na kendi yönetimim ile adayım. Evet, adayım. Bunlardan çok daha iyi yaparım. Kimseye Ereğli Belediyespor gibi yılların kulübünü "askıda kulüp" uygulaması ile pazara çıkarttırmam. Yapamayan gitsin. Yapmak isteyenlerin önü açılsın. Sportif Direktörüm Ali Ünlü, Antrenörüm Gökmen Başoğlu son olarakta golcüm Kaan Yıldırım. Bu isimlerin ne kadar değerli ve önemli olduklarını çok başarılı olduğunu düşündüğünüz mevcut yöneticileriniz bilir başkanım.”

Ocaktan acı haber! Ocaktan acı haber!

HABER MERKEZİ

Ereğli Haberleri

Editör: Aybüke Ünal