Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, “Bazı basın mensubu arkadaşlarımızda sürekli ağladığım yönünde tespitleri var” dedi.

Belediye Başkanı Erdem, gazeteci Orhan Akyüz’ün ziyaretinde, “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, çok sayıdaki seçmenin teveccühleriyle Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Zonguldak Belediye Başkanı seçildiniz. Belediyenin idare ve mali yapısı hakkında değerlendirmede bulunmak istermisiniz?” şeklindeki soruyu yanıtladı.

“BAZI BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIMIZDA SÜREKLİ AĞLADIĞIM YÖNÜNDE TESPİTLERİ VAR”

Başkan Erdem, şu ifadeleri kullandı:
“İdare olarak hiçbir sıkıntımız yok. 
Arkadaşlarımızla, daire müdürlerimizle, belediye başkan yardımcılarımızla gerekli toplantılarımızı zamanında yapıyoruz. Gayet güzel de eşgüdüm var, güzel çalışıyoruz, mali yapısını da söylemeye gerek yok zaten… Bazı basın mensubu arkadaşlarımızda sürekli ağladığım yönünde tespitleri var. Bende şunu söylüyorum, ben atamayla gelmedim, bürokrat değilim, siyaseten geldim, dolayısıyla siyasi tespitleri yapacağım, kamuoyunu da bilgilendireceğim. Yani 3,5 aylık bir belediye başkanı olarak bu tespitlerimi ortaya koyayım, iyi bir tablo almadığımı ortaya koyayım.”

“İŞİMİN KOLAY OLMADIĞINI BİLİYORUM, AMA ÜSTESİNDEN GELECEĞİM”

13 yaşındaki küçük çocuk sevenlerini yasa boğdu! 13 yaşındaki küçük çocuk sevenlerini yasa boğdu!

Başkan Erdem, “İyi bir tablo almadığımı ortaya koyayım ki ölçütlerimiz ne olacak? Ben bu borç stoğunu eritebildim mi bir yandan bunu eritirken diğer yandan da Zonguldak’ta yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışacağız.
İşimin kolay olmadığını biliyorum, ama üstesinden geleceğim” diye konuştu.

Muhabir: Orhan Akyüz