Bartın'da yaşayan Gamze ve Halil Özen çifti, 4 aylık bebekleri Yiğit'in huzursuzluk ve ateş şikayetleri nedeniyle Bartın Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Yiğit bebeğin ateşi düşürülemeyince, tam donanımlı bir çocuk hastanesine sevk edilmesi kararlaştırıldı.

A W250298 01

Sağlık Bakanlığı Harekete Geçti

Yiğit bebeğin durumu ciddiyetini koruyunca, Sağlık Bakanlığı devreye girerek hava ambulansı tahsis etti. Devlet hastanesinden ambulansla karayolları bahçesinde bulunan helikopter pistine getirilen Yiğit, helikopterle Ankara'daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

A W250298 02

Aile Karayoluyla Ankara'ya Hareket Etti

Yiğit bebeğin 3 ay erken doğduğu öğrenilirken, anne Gamze Özen bebeğini helikoptere bindirilirken bir an olsun yanından ayrılmadı. Helikopterin havalanmasının ardından Gamze ve Halil Özen çifti de karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Meteoroloji uyardı! Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Sinop'a kuvvetli sağanak yağış geliyor! Meteoroloji uyardı! Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Sinop'a kuvvetli sağanak yağış geliyor!

Bartın Haberleri

Kaynak: İHA