Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan adayı M. Rıza Yalçınkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yalçınkaya, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada, "Rıza Yalçınkaya'ya 'partisi tarafından yeteri kadar destek verilmiyor' algısı ortaya konuyor. Bu dedikodu, sadece bir söylenti" dedi.

Aile Gençlik Fonu'na Zonguldak Bartın ve Karabük de dahil edildi! Aile Gençlik Fonu'na Zonguldak Bartın ve Karabük de dahil edildi!

Bartın Belediye Başkan Adayı Yalçınkaya Partisi Tarafından Yeteri Kadar Destek Verilmiyor Algısı Sadece Dedik1 (1)

Yalçınkaya'nın programında, seçim sürecine dair yürütülen çalışmaları ve projelerini açıklamasının yanı sıra gazetecilerin sorularını da yanıtladığı belirtildi. Programa katılan CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve CHP il, merkez ilçe yöneticileri de bulundu.

Başkan adayı Yalçınkaya, CHP'nin iç dinamikleriyle ilgili çıkan söylentilere de değinerek, parti içindeki bir toplantıda "eski arkadaşlar ziyaret edilecek mi" sorusuna, "Evet, ziyaret edeceğim. Sonucunda hep birlikte seçimi kazanmak için beklediğimiz, özlediğimiz güzel bir tabloyu ortaya koymalıyız. Emeğimizi ortaya koymalıyız" şeklinde yanıt verdi. Yalçınkaya, CHP'nin Bartın'da uzun süredir kazanamadığı belediye başkanlığını kazanma hedefi doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirtti.

Bartın Belediye Başkan Adayı Yalçınkaya Partisi Tarafından Yeteri Kadar Destek Verilmiyor Algısı Sadece Dedik1 (2)

Ayrıca, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bacıoğlu ile birlikte yarından itibaren sahada bir araya gelerek seçim çalışmalarına hız vereceklerini ifade etti. Programda, CHP'nin Bartın'da birbirine düşmüş gibi gösterilmeye çalışıldığına dair de Yalçınkaya'nın eleştirileri yer aldı. Yalçınkaya, güçlü olduklarını ve başarılı olacaklarına olan inançlarını vurgulayarak, parti içindeki birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

HABER MERKEZİ

Editör: Aybüke Ünal