BAKKA’nın, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:
“BAKKA’nın 2024 yılı temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı, Bartın’da yapıldı.
Toplantıya; BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Karabük TSO Başkanı Fatih Çapraz, BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve ajans personeli katıldı.

Whatsapp Image 2024 07 25 At 15.57.47

Gördüğüne kimse inanamadı! Yok artık Gördüğüne kimse inanamadı! Yok artık

BAŞKAN BİLGİLENDİRME YAPTI

Yönetim Kurulu Başkanı Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un gündem ile ilgili bilgilendirme yapmasıyla başlayan toplantı daha sonra Genel Sekreter Lutfi Altunsu tarafından önceki dönemlerde yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve faaliyetler ve gelecek aylarda planlanan çalışmalara ilişkin sunum ile devam etti. Sunumda devam eden SOGEP ve BAKAP Programları ve yeni bir program olan SOGEP Anadoludakiler programı hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantı, gündem maddeleri arasında yer alan 2024 Çalışma Programı ve bütçe revizyonu ile 2025 yılı Çalışma Programı ve bütçe hazırlıklarının görüşülmesi ile son buldu.  

GENEL SEKRETER LUTFİ ALTUNSU EMEKLİ OLDU

Yönetim Kurulu üyeleri toplantısı sonunda emekliliğe ayrılan Ajans Genel Sekreteri Lutfi Altunsu’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Zonguldak Haberleri
 

Muhabir: Orhan Akyüz