Güney Amerika'dan gelen Arjantin ve Uruguaylı turistler, Aydınpınar'a hayran kaldı.

Düzce Belediyesi'nin sosyal ve konaklama tesisleri kurduğu Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı, İstanbul ve Ankara'ya yakın konumuyla doğaseverlerin yeni gözdesi oldu. Beş şelaleden oluşan ve muhteşem tabiatıyla dikkat çeken park, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

Şehit Cihan Aksarı, 9 yıldır unutulmadı! Şehit Cihan Aksarı, 9 yıldır unutulmadı!

I M G 3899

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltur'un yatırımları ve tanıtım faaliyetleri sayesinde bilinirliği artan Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı, Arjantin ve Uruguay'dan gelen turist kafilesini ağırladı. Karışık yapraklı orman ağaçları arasında yer alan şelaleyi gezen Güney Amerikalı turistler, doğal güzelliklere hayran kaldı. Beltur sosyal tesislerinde vakit geçiren ve dome çadır ile bungalov konaklama alanlarını gezen turistler, gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Arjantinli turistler, "Buraya gelmekten çok mutluyuz. Bitkiler ve doğa içerisindeki sessizlik, kuşların sesi bizi çok memnun etti. Türkiye iklimi ve doğal güzellikleriyle çok güzel. Ancak bizi en çok mutlu eden, Türk insanının misafirperverliği oldu. Çok çeşitli bir kültürünüz var. Gittiğimiz her yerde farklı bir şey gösteriyorsunuz. Bu, sizi çok özel kılıyor. Yapmış olduğunuz şey özel bir duygu oluşturuyor," ifadelerini kullandı.

İHA

Düzce Haberleri

Editör: Aybüke Ünal