Bahçeşehir Mahallesi'nde yaşanan olayda, 6 katlı bir apartmanda oturan 57 yaşındaki Hülya Uçar, asansörden inmek istediği sırada meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybetti. Asansör kabininin aniden aşağı düşmesiyle kabinle duvar arasına sıkışan Uçar, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazanın ardından hemen olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Uçar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Uçar'ın cansız bedeni, Yozgat Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Savcılık İncelemesi ve Otopsi

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı, kazayla ilgili incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından Hülya Uçar'ın naaşı, otopsi yapılmak üzere hastane Adli Tıp morguna kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kazanın nedeni hakkında detaylı araştırmalar yapılıyor.

Avrupa'nın En Yoğun Trafik Hacmine Sahip Havalimanı Türkiye'de! Avrupa'nın En Yoğun Trafik Hacmine Sahip Havalimanı Türkiye'de!

Soruşturma Devam Ediyor

Hülya Uçar'ın yaşamını yitirdiği bu üzücü olayla ilgili soruşturma sürerken, asansörün bakımı ve güvenlik önlemleri konusunda ihmaller olup olmadığı araştırılıyor. Komşuları ve apartman sakinleri, yaşanan kazanın şokunu yaşarken, yetkililerden asansör güvenliği konusunda daha sıkı denetimler yapılmasını talep ediyor.

Editör: İrem Karagöz