Bolu’nun Gerede ilçesinde, çocuklar arasında çıkan kavgaya dahil olan bir anne, yaşananlar karşısında akıl almaz bir harekete imza attı. Oğlu ile tartışan bir çocuğu gören kadın, arabasını sürerek çocuğu ezdi. Korkunç olay, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Otomobiliyle Çocuğu Ezdi

Olay, 11 Ağustos’ta Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, G.M.U. isimli kadın, Belkıs Sabancı Sokak’ta bisiklete binen 12 yaşındaki S.E.Y'yi otomobiliyle ezdi. Kadın, çocuğun üzerine arabasını sürerken, S.E.Y. aracın altında kaldı. Çocuğun yanında bulunan arkadaşı ise kıl payı kurtuldu. Çocuğun kurtulma çabaları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

A W274815 01

Arkadaşı Korku Dolu Anlar Yaşadı

S.E.Y’nin arkadaşı, çocuğun otomobilin altında kaldığını görünce paniğe kapıldı. Çocuğu kurtarmak için çabalayan arkadaşı, korku dolu anlar yaşadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.E.Y'yi hastaneye kaldırdı. İlk kontrollerde, çocuğun vücudunda bazı kırıklar olduğu ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Aw274815 02 (1)

Oğlu ile Arkadaşının Kavgası Nedeniyle Yapmış!

Tofaş ile kamyonetin karıştığı kazada can pazarı! Tofaş ile kamyonetin karıştığı kazada can pazarı!

Olayın ardından yapılan soruşturmada, G.M.U'nun, oğlunun arkadaşı olan S.E.Y ile çocuklar arasında çıkan bir kavga nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi. Gözaltına alınan G.M.U., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezası aldı.

Bolu Haberleri

Kaynak: İHA