Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu "Çocuklarımızı her türlü kötülükten uzak tutalım! diyerek şu açıklamalarda bulundu;

"Zonguldak Belediyesi’nde görülen Ekim Ay’ında meclise gelecek olan (şuan Türlü İşler komisyonunda) İçkili yerler ile ilgili maddede, Ruhsat başvurusu yapan noktalardan biri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı ‘Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’ eğitim kurumunun yer aldığı aynı alanda  bar ve müzikhol-pavyon tipi işyeri , İçkili Ruhsat başvurusu yapılan nokta  Mithatpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi 35/C  ilgili eğitim Kurumu  iki ayı binanın ortak kullanım alanı olarak iniş ve çıkış olarak kullanıldığı merdivenle birleşmiş durumda. Düşünülen işletmenin giriş kapısı mevcut (Yaklaşık 25 yıllık eğitim Kurumunun ise yangın ve yoğun hava şartlarında çocukların sağlıklı inip çıkmalarını sağlayan arka (yangın) kapısı. Düşünün Çocuklar kapıyı açacak ve karşılarına , bar müşterileri içkili insanlarla karşılaşacak (Biz içki içilmesine karşı değiliz. Ama böylesi bir yere ruhsat verilmesi kabul edilemez.

Açılacak içkili müzikol deniyor, ama edindiğimiz kadarıyla kadarıyla bar-povyon tipi ,  falan olan bir işletme. 
Buradan bu konuya izin vermek isteyen, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, konuyla ilgili daire (Zabıta-İtifaiye-Ruhsat) Müdürlükleri,  buradan bir talebimizde ilgili eğitim kurumunun bağlı bulunduğu, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü” yetkilileri siz bunun hayata geçmesine nasıl sesiz kalabilirsiniz?
Sayın Vali, Emniyet Müdürü ilgili birimleri bu yanlışa dur demelisiniz? 

MHP’de kriz büyüyor! 2 yönetim kurulu üyesi istifasını verdi MHP’de kriz büyüyor! 2 yönetim kurulu üyesi istifasını verdi

Özellikle Sayın Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerinin buna izin vermeyeceğine inanıyoruz, Böylesi bir duruma izin verilirse tepkimiz çok sert olacaktır."

Editör: İrem Karagöz