Zonguldaklı ve Real Madrid’in eski yıldız oyuncusu Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Üsküdar’da bir camiiyi temizlerken kameralara yansımıştı.

Polisler çatıya çıkan işçileri ikna etmeye çalışıyor! Polisler çatıya çıkan işçileri ikna etmeye çalışıyor!

O gürültüler ulusal medyada geniş yankı bulurken büyük beğeni toplamıştı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Zonguldaklı eski yıldız oyuncu Mesut Özil’e ulaşarak temizlik yaptığı camiide biraya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Camiide temizlik yapmanız bizim için örnek oldu. Camileri temizlemek önemli bir iş. Siz örnek oldunuz. Allah razı olsun. Sizde bir hediye getirdik. İnşallah kardeşlerimiz istifa ederler kütüphanede okurlar”dedi

Mesut Özil ise, “Allah hepimizden razı olsun. Ne demek seve seve yaptık. Çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Allah hepimizden razı olsun. Biz kulluk görevimizi yapıyoruz. Ben gurbetçi olarak Almanya’da doğuma büyümeyim. En önemlisi aile bence. Hele hele anne. Çok değer verdiğimi kişiler. Annelerimizin sayeleri zaten ayakta duruyoruz. Tabi ki de dualarımızda. Annelerden geçiyor çocuklar. Bende her zaman eşime diyorum çocuklar her zaman sana emanet. Eğitim annelerden geçiyor”diye konuştu.

Ardından Erbaş, Özil’e günün anısına hediyeler takdim etti.

Muhabir: Haber Merkezi