1976 yılında kurulan Alaplı Belediyespor, 2022-2023 sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak tarihinde ilk kez yükseldiği Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da 2023-2024 sezonunu ikinci sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. 

Öte yandan Sarı Lacivertli ekio, bu sezon tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına katılım hakkı kazandı. 2024-2025 sezonu itibariyle Alaplı Belediyespor, Türkiye Kupası’nda mücadele edecek. 

Tarihinde ilk kez bu sezon Türkiye kupasında mücadele edecek olan Alaplı Belediyespor’un geçen sezon başarısının mimarlarından olan başarılı dörtlü, yeni sezon için partili- partisiz, taraflı- tarafsız herkesi Alaplı Belediyespor çatısı altında buluşmaya davet etti.  

20 kişilik yeni yönetim için kolları sıvayan Alaplı Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyespor Asbaşkanı Erdal Akbaba, İkinci Başkanı Mustafa Sevim ve Genel Sekreter Şeref Yıldız’ın yanı sıra 16 cefakar ve fedakar yönetici için gelen talepleri değerlendiren ekip güçlü bir yönetim için çağrı yaptı.  

Türkiye A milli futbol takımının kalesi Karabüklü Mert Günok'a emanet... Türkiye A milli futbol takımının kalesi Karabüklü Mert Günok'a emanet...

Alaplılı işadamı, tüccar,  esnaflar futbolseverleri Alaplı Belediyespor’a sahip çıkmaya bekliyoruz. 

Kaynak: HABER MERKEZİ