GENEL

Akıttığınız kanda boğul ey İsrail…

İsrail durmuyor, dünya seyrediyor…

Abone Ol

İsrail Devleti günlerdir havadan uçaklarla masum sivillerin üzerlerine bomba yağdırıyor ve binlerce Filistin halkını çoluk, çocuk, bebek, kadın yaşlı demeden acımasızca öldürüyor.

Taş taş üstünde bırakmayarak masum sivillerin evlerini başına yıkıyor. Savunmasız Filistin halkı da eli kolu bağlı hiçbir şey yapamıyor ve karşılık veremiyor. Topu yok, tüfeği yok, tankı, yok, uçağı yok.

Senelerdir katil İsrail devletinin acımasız ve sınırsız müdahalelerine taşla-sapanla karşılık vermeye çalışıyorlardı ama şimdi bombalara karşı hiçbir şey yapamıyorlar. HAMAS ise yer altındaki tünellerde elleri tetikte katil sürüsü İsrail askerlerinin gelmesini bekliyor.

İsrail durmuyor, Dünya seyrediyor ve üstelik de liderler İsrail’i ziyaret ederek destek veriyor. İslam ülkeleri de bir kaçı hariç sağıra yatmış öylece duruyor.

Ama Türkiye durmuyor ve elinden gelen tüm desteği vermeye çalışıyor. En azından uçaklar dolusu malzeme göndererek yaraları sarmaya çalışıyor. Sarmaya da devam edecek ve hatta bu canileri tek durduracak ülke yine Türkiye olacak.

Nasıl olacak bilinmez ama Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli çok büyük tepkisini koymaya başladı bile. Önümüzdeki süreçte neler olacak herkes merak ediyor. Barışçıl bir yaklaşımla inşallah bu acımasız katil Siyonist devleti durdurma formülü bulunur. Çünkü böylesine zalimliği bu güne kadar hiçbir devlet yapmadı. Sözün bittiği yerdeyiz.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.