AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Uğur Recep Kethüda yaptığı yazılı açıklama ile kongrede aday olmayacağını kamuoyuna açıkladı.

Kethüda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Değerli büyüklerim ve dostlarım ;

2017 yılında üyesi ve mensubu olduğum AK Partimizde,

İlçe Gençlik Kolları Yönetiminden başlayarak, 2017 yılında Gençlik Kolları Kilimli İlçe Başkan Yardımcılığı, 25.11.2020 Tarihinde itibaren Kilimli gençlik Kolları Başkanlığı görevimi yaptım 17.10.2023 tarihinde Kilimli İlçe Başkanı olarak bayrağı devralıp bu görevimi yürütmekteyim. Önümüzde planlanan kongre sürecinde çalışmalarımıza ekibim ile birlikte devam etmekteyim. Fakat planlanan kongre sürecinde aday olmayacağım ve gurur ile yaptığım ilçe Başkanlığı görevimi tamamlamış olacağım. 

Bu güne kadar tüm görevlerimde beni yalnız bırakmayan SN. milletvekillerime, il başkanım SN.Mustafa ÇAĞLAYAN, ilçe başkanlarıma,  Kilimli Belediye Başkanım SN Kamil ALTUN , yönetim kurulu arkadaşlarıma, belde, mahalle ve köy başkanlarıma sonsuz şükranlarımı sunar teşekkür ederim.

 Kilimli ilçe başkanlığı görevini tarafıma tevdi eden, Liderimiz Sayın Recep Tayip Erdoğan’a,  Genel Merkez Teşkilat Başkanım Sayın Erkan Kandemir’e,  İl Koordinatörümüz Sayın Avukat Ersan Aksu ve Sayın Hasan Cilez vekillerime teşekkür ederim. Görev sürem boyunca evlatlarıma hem annelik hem de babalık görevlerini yapan değerli eşime ve aileme ayrıca teşekkür ederim. 

Paralarını alamadıklarını iddia ettiler, çatıya çıktılar Paralarını alamadıklarını iddia ettiler, çatıya çıktılar

Çalışma süremiz boyunca uyum ve ahenk ile davamızı Kilimli  bir kademe daha ileri taşımaya çalıştık. Bu süreçler içinde istemeyerek olsa kırdığım ya da üzdüğümüz arkadaşlarımız var ise özür diler haklarını helal etmelerini rica ederim. 

Kongre sürecine kadar görevimi, bu güne kadar olduğu gibi partimizin misyonu ve vizyonuna yakışır şekilde yapıp kongrede görevi yeni yol ve dava arkadaşlarımıza devredeceğiz. Şunu özellikle bilinmesini isterim ki sadece görevimi bırakıyorum. Cumhurbaşkanımız ve  Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığımız ve sevgimiz devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerime saygı sevgi muhabbetlerimle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla.

Bu davanın bir neferi olarak DURMAK YOK YOLA DEVAM..

UĞUR RECEPKETHÜDA   KİLİMLİ İLÇE BAŞKANI”dedi.

Muhabir: Emre Can Bayram