ZONGULDAK

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’dan Muhalefete Sert Eleştiri

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı ve muhalefetin sürekli olarak borç konusunu gündeme getirmesini eleştirdi...

Abone Ol

Muhalefet Her Şeyi Borca Bağlıyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı ve muhalefetin sürekli olarak borç konusunu gündeme getirdiğini belirterek eleştirilerde bulundu. Çağlayan, muhalefetin her türlü sorunu borca bağlamasının doğru olmadığını vurguladı.

Borç Konusu Üzerinden Yönetim Eleştirisi

Başkan Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı’nın göreve geldiği 31 Mart'tan bu yana kayda değer bir hizmet gerçekleştirmediğini iddia etti. Sürekli polemikler üzerinden yönetim sağlanmaya çalışıldığını belirten Çağlayan, borç konusunun muhalefet tarafından sıkça kullanıldığını söyledi.

"Hangi Konuyu Gündeme Getirirseniz Getirin, Borcumuz Var Diyorlar"

Mustafa Çağlayan, Belediye Başkanı’nın ve muhalefetin her türlü konuyu borç bahanesiyle geçiştirdiğini ifade ederek, "Afiş astılar, ne söylerseniz söyleyin, hangi konuyu gündeme getirirseniz getirin, borcumuz var diyorlar. Doğru bilgilendirmiyorlar" dedi.

Yeni Yönetimden Beklentiler

Çağlayan, yeni seçilen belediye başkanının kadrosunu kurmasını ve hangi hizmetleri yapacağını belirlemesini beklediklerini belirtti. Ancak sürekli borç bahanesiyle karşılaştıklarını söyledi. "Her konuyla ilgili borcumuz var yapamayız diyorlar. İşe girmek isteyen biri geldiğinde borcumuz var alamayız diyorlar. Hizmet istediklerinde borcumuz var diyorlar. Zam yaptıklarında borcumuz var zam yapıyoruz diyorlar" şeklinde konuştu.

Zonguldak Belediyesinin Borç Durumu

Başkan Çağlayan, Zonguldak Belediyesinin borç durumunu değerlendirdi. Belediyenin son yirmi yılda en az borca sahip olduğunu belirterek, "Zonguldak Belediyesinin borcu, son yirmi yıla baktığımızda yapılacak olan bütçenin değerlendirilmesinde en az borca sahip. Bu nedenle sürekli borç konusunu gündeme getirerek hizmet üretmemenin doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Hizmet Beklentisi ve Çözüm Önerileri

Çağlayan, Zonguldak halkının hizmet beklediğini ve bu konuda muhalefetin daha yapıcı bir yaklaşım sergilemesi gerektiğini belirtti. Borç bahanesi yerine, çözüm odaklı çalışmaların yapılmasının önemine vurgu yaptı. "Zonguldak halkı hizmet bekliyor. Borç bahanesiyle hizmet üretmemenin doğru olmadığını düşünüyorum. Çözüm odaklı çalışmalar yapılmalı ve halka gerekli hizmetler sunulmalıdır" dedi.

Sonuç

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı ve muhalefeti borç bahanesiyle hizmet üretmemekle eleştirerek, daha yapıcı ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemelerini önerdi. Zonguldak halkının hizmet beklentisinin karşılanması gerektiğini vurgulayan Çağlayan, borç konusunun sürekli gündeme getirilmesini doğru bulmadığını ifade etti.