ZONGULDAK

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk’ten Alaplı ve Gümeli’ye Ziyaret...

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, “Türkiye Buluşmaları” programı çerçevesinde Alaplı ve Gümeli beldesine ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

Ziyaretine AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Öztürk, burada sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, temsilcilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Öztürk, bazı sorunların çözümü için yürütülen çalışmalara dair bilgiler verdi.

Gümeli Beldesi’nde Destek Sözleri

Öztürk’ün programına Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun, AK Parti Alaplı ilçe yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel ile Belediye meclisi üyeleri eşlik etti. Alaplı Kaymakamlığı, esnaf ve şehit ailelerini ziyaret eden Öztürk, daha sonra Gümeli beldesine geçti. Burada beldenin durumu hakkında sohbet eden Öztürk, Başkan Tosun’un kendisine her türlü destek vereceği sözünü aldığını belirtti. Başkan Tosun, ayrıca yöreye ait hediyeleri ve 4 bin 120 yaşında bir ağacın el emeği ile yapılmış tablosunu Öztürk’e takdim etti.

Kaymakam Selçuk Köksal’a Ziyaret

Milletvekili Ercan Öztürk, ziyaretinin sonunda Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal’ı da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı. Ziyaretler, bölgedeki sorunların daha iyi anlaşılması ve çözüm yollarının geliştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Zonguldak Haberleri