Beycuma'nın acı kaybı: Şahinden Kulakçı Hayatını Kaybetti Beycuma'nın acı kaybı: Şahinden Kulakçı Hayatını Kaybetti

Merhume Afet Şeker, dün Uzunmehmet Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle sonsuzluğa uğurlandı. Törene katılanlar, gözyaşları ve dualarla Afet Şeker’i son yolculuğuna uğurladı.

Cenaze Töreninin Detayları
Afet Şeker’in cenaze töreni, Zonguldak’ın Uzunmehmet Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla başladı. Törene, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, meclis üyeleri, ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Camii avlusunda düzenlenen tören, duygusal anlara sahne oldu.

Katılımcıların Mesajları ve Duygusal Anlar
Cenaze töreninde konuşan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Afet Şeker’in hayatı boyunca Zonguldak’a ve insanlığa katkıda bulunan değerli bir şahsiyet olduğunu vurgulayarak, ailesine başsağlığı diledi. Belediye Başkanı Tahsin Erdem de, merhumenin Zonguldak’taki toplumsal katkılarına ve kişisel özelliklerine değinerek, Şeker ailesine sabır ve metanet diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural ve İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, cenaze töreninde yaptıkları konuşmalarda, Afet Şeker’in toplumsal değerler ve yardımlarla anıldığını belirterek, onun anısının yaşatılması gerektiğini ifade ettiler. Katılımcılar, merhumenin hayatını kaybetmesinden dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek, ailesine taziye ziyaretlerinde bulundular.

Muhabir: Emre Can BAYRAM