Acun Medya'nın yeni yarışması için hazırlıklar başladı. Ünlü televizyon program yapımcısı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya ekibi, 26 Ağustos Pazartesi günü Bartın ve Zonguldak’ta incelemelerde bulunacak. Yarışmada Yunanlı yarışmacılar, Devrek dağlarında zorlu koşullarda mücadele edecek.

Acılık karıştı! Acılık karıştı!

Acun Medya ekibine, Rotamız Doğa Yürüyüş Grubu Kurucusu Erkan Özdemir rehberlik edecek. 

Zonguldak’ta Ağırlıklı Çekimler

Geçtiğimiz günlerde Küredağı, Kurucaşile ve Çaycuma ilçesindeki dağlık bölgelerde incelemeler yapan Acun Medya ekibi, 26 Ağustos'ta tekrar bölgeye dönecek. Bartın Kültür Müdürlüğü ile de temas halinde olan ekip, Yunan yarışmacıların mücadele edeceği güzergahı belirlemeyi sürdürüyor. Yarışmanın ağırlıklı olarak Zonguldak’ta yapılacağı ve konaklamanın Zonguldak Dedeman'da gerçekleşeceği öğrenildi.

Survivor'da Yeni Format "Doğa Yürüyüşü Yarışması"

Acun Medya’nın hazırladığı yarışma, Survivor formatından farklı olarak zorlu doğa yürüyüşünü içerecek. Bartın, Zonguldak ve çevresindeki dağlarda gerçekleştirilecek bu yeni yarışmada, yarışmacılara ufak tefek yiyeceklerle zorlu rotada yürüyerek hedefe ulaşmaları istenecek. Yarışma, çeşitli engellerle donatılmış parkurda en hızlı sürede ilerleyen yarışmacının kazanan olacağı bir formatı içerecek.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Devrekliler