ZONGULDAK

Acun Ilıcalı'nın Ekibi, Zonguldak'a Bunu Yaptı!

Zonguldak’ın bir ilçesine bağlı köyde, Acun Medya ekibinin yaptığı düzenleme çalışmaları sırasında bir vatandaş tarlasının zarar gördüğünü öne sürdü.

Abone Ol

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Yassıören Köyü'nde, Acun Medya ekibinin yaptığı düzenleme çalışmaları sırasında bir vatandaş tarlasının zarar gördüğünü iddia etti.

“Acun Medya Ekibi Tarlamıza Zarar Verdi"

Vatandaş, iş makinelerinin toprağa zarar verdiğini ve beton direklerinin yıkıldığını belirterek, “Acun Medya ekibi tarlamıza zarar verdi. Her şey güzel olsa da, bize zarar vermeseydiler iyi olurdu. Tarlaya çok zarar vermişler.” şeklinde şikayette bulundu.

Yunanlı Yarışmacılar Zorlu Dağ Koşullarında Mücadele Edecek

Acun Medya’nın yeni yarışması için hazırlıklar devam ederken, yarışmanın ağırlıklı olarak Zonguldak'ta yapılacağı ve konaklamanın Zonguldak Dedeman'da gerçekleşeceği öğrenildi. Yarışmada Yunanlı yarışmacılar, Devrek dağlarında zorlu doğa koşullarında mücadele edecek.

Acun Medya'nın hazırladığı bu yeni yarışma, Survivor formatından farklı olarak doğa yürüyüşünü içerecek. Bartın, Zonguldak ve çevresindeki dağlarda gerçekleştirilecek yarışmada, yarışmacılara çeşitli engellerle donatılmış parkurda zorlu bir yürüyüş görevi verilecek. Yarışmacıların, yanlarına verilen ufak tefek yiyeceklerle hedefe ulaşmaları beklenirken, en hızlı süreyi yakalayan yarışmacı kazanan olacak. Yarışmanın rotası ve detayları, Rotamız Doğa Yürüyüş Grubu Kurucusu Erkan Özdemir tarafından rehberlik edilerek belirlenecek.

Zonguldak Haberleri