ZONGULDAK

92 milyon liraya mâl oldu! Taşınan o müdürlüğe milletvekilinden sürpriz ziyaret!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, yeni binasına taşınan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, yeni binasına taşınan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

19 yıldır hizmet veriyordu 

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, 
Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın Valilik binasında 19 yıldır hizmet verdiği bildirilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü, merkez ilçeye bağlı Çınartepe Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi TTK 69 Ambarları mevkisinde yapımı tamamlanan yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Milletvekili Avcı’dan sürpriz ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’yı, ziyarete gittiği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasının girişinde Müdür Osman Bozkan ile şube müdürleri Erdal Yılmaz ve Osman Menteşe “hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek karşıladı. 

Müdürden milletvekiline bilgilendirme

Müdür Bozkan, Milletvekili Avcı’ya kurumun organizasyon yapısı hakkında bilgilendirmeler yaptı, binayı gezdirdi, çalışanlarla tanıştırdı. Milletvekili Avcı da birebir personellerle sohbet etti, yeni binalarındaki görevlerinde “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Milletvekiline yakın ilgi gösterdiler 

Bu arada Müdür Bozkan ve beraberindeki yöneticilerin yanı sıra personellerin, Milletvekili Avcı’ya yakın ilgi gösterdikleri gözlemlendi. 

92 milyon liraya mal oldu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasının bodrum+zemin, 1,2,3 kat nizamında yapıldığı, 92 milyon liraya da mal olduğu öğrenildi. 

10 bin üzerinde personel görevli

Zonguldak’ın eğitim yuvasının Müdürü Osman Bozkan, yeni binalarındaki birimleriyle her zaman olduğu gibi tüm vatandaşların yanı sıra eğitim camiasına hizmet vermeye devam edeceklerini, kurumsal hizmet faaliyetlerinin eksiksiz yürütülmesi için taşınma esnasında gerekli tedbirleri aldıklarını, il genelinde 10 binin üzerinde, merkezde de 170’in üzerinde personellerinin eğitim camiasında özveriyle görevlerini ifa ettiklerini dile getirdi. 

“Yeni hizmet binası hayırlı olsun, ‘Türkiye Yüzyılı’ idealimizi perçinleyerek projeleri hayata geçirmeyi ‘ilke’ edindik, sonsuza dek ‘ilke’ edineceğiz”

Milletvekili Muammer Avcı, “Yeni hizmet binasının eğitim camiasına, Zonguldak’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Her daim söylediğim gibi Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’mizin genelinde olduğu gibi emeğin ve alın terinin baş şehri Zonguldak’ımız da ‘Türkiye Yüzyılı’ idealimizi perçinleyerek projeleri hayata geçirmeyi ‘ilke’ edindik, sonsuza dek ‘ilke’ edineceğiz, projelerimizi hizmet ve eser siyaseti yaparak devam ettireceğiz. Her şey Zonguldaklı hemşehrilerimiz için” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duydu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Bozkan, ayrıca ikramlarda bulundu.

Milletvekili Avcı da misafirperverliklerinden dolayı Müdür Bozkan ve nezdindeki tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Müdür Bozkan ve beraberindekiler, Milletvekili Avcı ile fotoğraf çektirdiler, yeni hizmet binasının kapısına kadar gelerek yolcu ettiler.