Zonguldak'ın Kozlu ilçesi sahil yolunda geçtiğimiz haftalarda 1'i ölümlü olmak üzere üst üste meydana gelen kazaların ardından radar ve Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) uygulamaları gündeme gelmişti.

Zonguldak'ta hangi hastaneye ne doktoru atandı? İşte liste... Zonguldak'ta hangi hastaneye ne doktoru atandı? İşte liste...

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)'yi ziyaret eden Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İmza Gazetesi muhabiri Emre Can Bayram'ın sorusu üzerine Kozlu sahil yolu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Üst geçitler var. Refüjdeki bariyer önemli. O yapılacak. Sabit radar. Denetimler yapılıyor. Radar denetiminin yapıldığı en fazla yer. Fiziki tedbirler kara yolunda orası. Tedbirleri gözden geçiyoruz. Sabit radar 24 saat çalışacak. Uzun vadeli tedbirler geliştirilecek" demişti.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun bu açıklaması üzerine Kozlu ilçesinde bir süre boyunca uygulamaya giren radar, 24 saati bile tamamlamadan bölgeden ayrıldı. Bir süre radar şüphesiyle trafik kurallarına uygun süren araç sürücüleri de bölgede uzun süredir uygulama yapılmadığını fark edince trafik eski akışına döndü.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü