ZONGULDAK

Zonguldak'ta Vefat Edenler: Vefat ve Başsağlığı

Zonguldak'ta 22.07.2024 tarihinde Vefat Edenler... Zonguldak Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre bugün vefat edenler...

Abone Ol

Zonguldak'ta Vefat Edenler: Ahmet Asil
Zonguldak, 22 Temmuz 2024 tarihinde iki ayrı aile için bir matem gününe tanıklık etti. İşte detaylar:

Ahmet Asil'in Vefatı
Baştan Mahallesi'nde uzun yıllar yaşayan Ahmet Asil, 22 Temmuz 2024 tarihinde hayata veda etti. Kendisi, Yıldıray, Yusuf ve Zeynep Asil Öztürk'ün babası olarak tanınırken, aynı zamanda Kenan Öztürk'ün kayınpederiydi.

Cenaze Töreni ve Defin
Ahmet Asil'in cenazesi, Zonguldak'ın saygın camilerinden Asma Arslan Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Kırat Mezarlığı'na defnedilen Ahmet Asil için akrabaları, dostları ve tanıdıkları büyük bir üzüntüyle başsağlığı dilediler.

Mehmet İpekçi'nin Vefatı
Karaelmas Mahallesi'nde Büyük Bir Kayıp: Mehmet İpekçi
Zonguldak'ın Karaelmas Mahallesi'nde yaşayan ve sevilen bir isim olan Mehmet İpekçi, TTK'dan emekli olmuştu. 22 Temmuz 2024'te vefat eden İpekçi, Zekiye İpekçi'nin eşi ve Halim İpekçi'nin kardeşi olarak biliniyordu. Aynı zamanda Yasemin Alemdağ, Banu İpekçi Yarımbaş, Mehalat Songül İpekçi ve merhum Derya Ümit İpekçi'nin babasıydı.

Cenaze Töreni ve Defin Yeri
Mehmet İpekçi'nin cenazesi, Uzunmehmet Camii'nde öğle namazının ardından Asri Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Zonguldaklılar, Mehmet İpekçi'nin ardından duydukları derin üzüntüyü aileye ve yakın çevresine iletmektedirler.