ZONGULDAK

Zonguldak'ta Trafik Akışı Bozuldu: Otopark Sorunu Hala Çözülemedi!

Zonguldak'ta, Gazipaşa Caddesi üzerindeki otopark sorunu, özellikle öğlen saatlerinde doruk noktasına ulaşıyor...

Abone Ol

GAZİPAŞA CADESESİNDEKİ OTOPARK SORUNU GİDERİLEMEYEN BİR SORUN HALİNE GELDİ

Yeterli otopark alanı bulamayan sürücüler, çareyi araçlarını madenci anıtına çekmekte buluyorlar. Bu durum, Valilik binasına kadar uzanan bir parklanma sorununa yol açıyor.

Başı boş parklanmalar nedeniyle araçlar, yolun kapanmasına ve trafiğin zorlanmasına sebep oluyor. Vatandaşlar, bu duruma tepki göstererek, otopark sorununun bir an önce çözülmesini talep ediyor.

Tepki Gösteren Vatandaşlar: "Otopark Sorunu Ne Zaman Bitecek?"

Vatandaşlar, otopark sorununun çözülmemesi nedeniyle yaşanan sıkıntılara dikkat çekiyor. Bir vatandaş, "Bu otopark sorunu ne zaman bitecek? Caddeye bir de araç çekiyorlar. Cezalar da sürücüleri caydırmıyor. Bir an önce kökten bir çözüm bulunması gerek. Her yerde araç var. Lütfen yetkililer, bu sorunu artık çözsün." şeklinde konuştu.

Valilik Binasına Kadar Uzanan Sorunlu Parklanmalar

Gazipaşa Caddesi üzerindeki otopark sorunu, madenci anıtının çevresinde başlayarak Valilik binasına kadar devam ediyor. Bu durum, sürücülerin araçlarını rahatça park edememesine ve trafik akışının sekteye uğramasına neden oluyor.

Çözüm Bekleyen Otopark Sorunu

Vatandaşlar, sıkça yaşanan otopark sorununun bir an önce çözülmesini ve şehir merkezinde rahat bir park imkanı sağlanmasını istiyor. Yetkililerden, bu soruna kalıcı ve etkili bir çözüm getirmeleri talep ediliyor.

EMRE CAN BAYRAM 

--- 

ZONGULDAK HABERLERİ İMZA GAZETESİ