GÖKÇEBEY

Zonguldak'ta milli sporcular yetiştirecek! 1 Temmuz'da başlıyor...

1 Temmuz itibariyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde göreve başlayacak olan antrenör, 7 yaş ve üzeri yaş gruplarına tecrübelerini aktararak milli sporcular yetiştirmeyi hedefliyor.

Abone Ol

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde ikamet eden Bedensel Engelli Milli Güreşçi Sezer Uslucuk, 1 Temmuz itibariyle Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde 7 yaş ve üzeri bay-bayan ve çocuk sporcu adaylarına eğitim verecek.

"1 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR!"
Sezer Uslucuk, "1 Temmuz itibariyle Gökçebey Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğünde Bilek Güreşi ve Fitnes üzerin de eğitim vermeye başlıyacağım. 7 yaş üzeri Bay Bayan ve çocuk sporcu adaylarına eğitim vererek tüm tecrübelerimi aktararak Bilek Güreşinde milli sporcular çıkarmak istiyorum." dedi.

"MİLLİ SPORCULAR ÇIKARTMAK İSTİYORUM. EĞİTİMLER ÜCRETSİZ!"
Sporcu adaylarına bilgi birikim ve deneyimlerini aktarmak isteyediğini vurgulayan Sezer Uslucuk, "7 yaş üzeri Bay Bayan ve çocuk sporcu adaylarına eğitim vererek tüm tecrübelerimi aktararak Bilek Güreşinde milli sporcular çıkarmak istiyorum. Ben yapamam başaramam die kimse düşünmesin azmin önünde hiç birşey duramaz. Gençlıkspor bünyesinde olduğu için eğitimler ücretsiz bu fırsatın kimsenın kaçırmasını istemiyorum." ifadelerini kullandı.