ZONGULDAK

Zonguldak'ta MHP'li ismin oğlu kalp krizi geçirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim Kurulu üyesi Ersun Yıldız'ın oğlu kalp krizi geçirdi!

Abone Ol

MHP'li Ersun Yıldız'ın Oğlu Kalp Krizi Geçirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim Kurulu üyesi Ersun Yıldız'ın oğlu, ani bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldı. Geçirdiği kalp krizi sonucu acil tedavi gerektiren genç, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Acil Durum Hastaneye Yatışını Gerektirdi
Oğlunun sağlık durumu hakkında detaylı bilgi veren Yıldız, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Can oğlum kalp krizi geçirdi. Dualarınızı eksik etmeyin değerli can dostlarım. Rabbim seni bize bağışlasın 😥😥🤲🤲🤲🤲" ifadelerini kullandı. Ailenin yakın çevresi ve sevenleri, genç için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tedavi Süreci Devam Ediyor
Hastanede tedavi altına alınan genç için doktorlar sürekli gözlem altında tutuluyor. Sağlık durumunun stabilizasyonu için gerekli tüm önlemler alınırken, ailenin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Toplumsal Destek Artıyor
Ersun Yıldız'ın paylaşımı üzerine sosyal medyada büyük bir destek dalgası oluştu. Genç için duaların yanı sıra, sağlık ve geçmiş olsun mesajları da yaygın olarak paylaşıldı. MHP camiası ve yerel topluluklar, Yıldız ailesine moral vermek amacıyla bir araya geldi.