ZONGULDAK

Zonguldak'ta Kızılay'dan Mevsimlik İşçilerin Çocuklarına Özel Etkinlik...

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ve Türk Kızılayı Zonguldak Toplum Merkezi, Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdağ Köyü'nde mevsimlik işçilerin çocukları için keyifli bir etkinlik düzenledi.

Abone Ol

Çocuklara çeşitli hediyeler ve oyuncaklar dağıtan Kızılay heyeti, eğlenceli oyunlar ve etkinliklerle onların yüzlerini güldürdü.

Başkan Yağız'ın Açıklamaları

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Kürşat Yağız, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ve Türk Kızılayı Zonguldak Toplum Merkezi olarak bölgemize şehir dışından gelen mevsimlik işçilerin çocuklarının moral ve motivasyonunu yükseltmek için Alaplı ilçemize bağlı Aşağıdağ Köyü’nde etkinlik gerçekleştirdik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler verip onlarla birlikte oyunlar oynadık ve çeşitli etkinlikler yaptık. Gün boyu çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizleri de çok memnun etti. Türk Kızılayı olarak gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Etkinlikte emeği geçen tüm Kızılay ailesine, Aşağıdağ Köyü sakinlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay'dan İşçilere Destek

Etkinlik sonrası, Başkan Yağız ve ekibi mevsimlik işçilerle birlikte çalışarak onlara destek oldu ve yardımlarda bulundu.

Zonguldak Haberleri