ZONGULDAK

Zonguldak'ta Kapuz Plajı: Kapalı Hava ve Deniz Keyfi

Zonguldak'ta son günlerde artan hava sıcaklıkları, Kapuz plajını dolup taşıran vatandaşları denize çekti. Kapalı havaya rağmen vatandaş denize girdi...

Abone Ol

Deniz Sıcaklığı Arttı: 24 Dereceye Ulaştı

Zonguldak sahillerinde deniz sıcaklığı, günlerdir devam eden sıcak hava dalgasıyla birlikte 24 dereceye kadar çıktı. Bu durum, plaj ziyaretçilerinin keyfini artırdı ve daha fazla insanın denize girmesine olanak tanıdı.

Havanın Kapalı Olmasına Rağmen Yoğun İlgi

Hava kapalı olmasına rağmen, Kapuz plajında artan deniz sıcaklığı vatandaşları plaja çekmeye devam etti. Tesis görevlileri de beklenmedik yoğunluğa hazırlıksız yakalandı.

Vatandaşlar Sıcak Havayı Değerlendirdi

Zonguldaklılar, sonbaharın gelmesine rağmen sıcak havayı fırsat bilerek Kapuz plajına akın etti. Denizin tadını çıkaran vatandaşlar, serinlemek için ideal bir ortam bulduklarını ifade ettiler.

Plajın Tercih Edilme Sebepleri

Hava kapalı olmasına rağmen Kapuz plajının tercih edilme sebepleri arasında yükselen deniz sıcaklığı ve temiz çevre şartları ön plana çıkıyor. Zonguldaklılar, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak ve doğal güzelliklerden faydalanmak için plaja yöneliyorlar.

Günübirlik Ziyaretler Artıyor

Sonbahar mevsiminde olunmasına rağmen Kapuz plajına olan ilgi, günübirlik ziyaretlerin artmasına neden oluyor. Tüm bunlar, bölgenin doğal güzelliklerinin ve sıcak hava dalgasının tatilciler üzerindeki etkilerini gösteriyor.