ZONGULDAK

Zonguldak'ta indirimli satılık arsa!

Çaycuma Milli Emlak Şefliği, Güzelyaka köyünde bulunan 172 ada 7 parseldeki 2,586 metrekarelik imarsız çalılığı satışa çıkarıyor.

Abone Ol

İhale 2 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te Çaycuma Milli Emlak Şefliği'nde gerçekleştirilecek.

Detaylar ve Şartlar

İhaleye katılmak isteyenlerin nüfus cüzdanı sureti, kanuni ikametgâh belgesi, geçici teminat makbuzu veya mektubu ile birlikte tüzel kişilerin sicil kaydı belgeleri ve temsil yetkisi belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Satış peşin veya taksitli olarak gerçekleştirilebilir. Taksitli ödeme seçeneğinde satış bedelinin %25'i peşin alınacak, kalanı ise 2 yıl içinde 8 eşit taksit halinde ödenecek.

Özel İndirim Fırsatı

7394 sayılı Kanun uyarınca, satış bedelinin peşin olarak ödenmesi durumunda %20 indirim uygulanacaktır.

İhaleye ilişkin verilen bilgiler şu şekilde: "İhale ile ilgili dosya ve şartname mesai saatleri içinde Çaycuma Milli Emlak Şefliğinde ücretsiz görülebilir. İhaleye iştirak edeceklerin, nüfus cüzdanı sureti, kanuni ikametgâh belgesini, geçici teminat makbuzlarını veya mektuplarını, tüzel kişilerin idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe onaylı yetki belgesini ve imza sirküleri, başka bir kişi adına ihaleye iştirak edeceklerin noterlikçe onaylı vekâletnameyi ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına vermeleri zorunludur. Satış işlemi yapılacak taşınmaz peşin veya taksitli olabilir. Taksitli olması halinde ihale satış bedelinin %25 peşin ve kalanı 2 yıl içinde 8 taksit eşit oranda faizi ile birlikte ödenecektir. Ayrıca 7394 sayılı Kanunla değişik 4706 sayılı Kanunun ilgili hükümleri uyarınca hazırlanan Bakanlığımızın (Milli Emlak Genel Müdürlüğü) 2022/11 sayılı Genelgesine göre satış bedelinin peşin olarak ödenmesi halinde satış bedeline %20 (yüzde yirmi) indirim uygulanacaktır."

Çaycuma Haberleri