SPOR

Zonguldak'ta hakemler, 2024-2025 sezonu açılışı yapıldı!

TFFHGD Zonguldak Şubesi ve Zonguldak İl Hakem Kurulu, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 2024-2025 sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Abone Ol

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanlığı ve Zonguldak İl Hakem Kurulu,  2024-2025 sezonunu birlik ve beraberlik içerisinde Kemal Köksal Stadyumu'nda açtı.

T.F.F.H.G.D. Genel Başkanı İlhan Erdem;
“Bugün, yeni sezonun başlangıcını coşkuyla kutlarken, Zonguldak hakem camiasının her zamankinden daha güçlü olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum. Hakemlerimiz, her karşılaşmada adaletin teminatı olarak sahada görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır. Yeni sezonda tüm hakemlerimize başarılar diliyorum.” 
 
T.F.F.H.G.D. Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv;
“Zonguldak hakem ailesi olarak, birlik ve beraberlik içinde yeni sezona başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu birliktelik ve dayanışma, sahadaki başarılarımızı da artıracaktır. Hakemlerimizin her zaman yanında olacağız ve onları en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz.” 
 
Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Serdar Yılmaz;
“Yeni sezonda hakemlerimiz, futbolun tarafsızlık ve adalet ilkelerine bağlı kalarak görevlerini yerine getirecekler. Eğitim ve disiplinle sahaya çıkacak tüm hakemlerimize başarılar diliyorum. Hep birlikte güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum.” 

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanlığı ve Zonguldak İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmişte yaşanan dargınlıkları bir kenara bırakarak camiayı birleştirmek amacıyla 2024-2025 sezonu incesinde kenetlendi.

Açılış konuşmalarını TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv, İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Yılmaz, TFFHGD Zonguldak Şube Kurucu Başkanı Cevat Özer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz ve TFFHGD Genel Başkanı İlhan Erdem yaptı. Başkanlar, açılış konuşmalarında, hakemlere eğitim ve antrenmanların önemine değinerek yeni sezon öncesinde başarılar diledi.

Zonguldak Vali Yardımcısı Hasan Göç,Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı İlhan Erdem, Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Şubesi Başkanı Ferdi Karadoruk, Düzce Şube Başkanı Emrah Ünal, il Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv, İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Yılmaz, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, hakem, aday hakemler ve gözlemciler katıldı.


-