ZONGULDAK

Zonguldak'ta gece yangını paniğe sebep oldu!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde gece saatlerinde çıkan bir yangın, hem korkuya hem de paniğe neden oldu.

Abone Ol

Yangında bir evin bir kısmı kullanılamaz hale gelirken, dört katlı apartmanda üç kişi mahsur kaldı ve bir kişi dumandan etkilendi.

ALEVLER GECE SAATLERİNDE ORTAYA ÇIKTI

Olay, Çaycuma ilçesine bağlı Çay Mahallesi, Kemalpaşa Caddesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Dört katlı apartmanın zemin katında yangın çıktı. Evde yalnız yaşayan Recep T., balkonunda oturduğu sırada, odalardan birinde çıkan alevleri fark etti. Yangını hortumla söndürmeye çalışsa da çabaları yetersiz kaldı.

VATANDAŞLAR DURUMU İTFAİYEYE BİLDİRDİ

Apartmandan yükselen dumanları gören çevre sakinleri, hemen itfaiyeye haber verdi. Yangın sırasında apartmanın ikinci katında yaşayan üç kişilik bir aile evlerinde mahsur kaldı. Aynı apartmanda ikamet eden Tuğçe Y. ise dumandan etkilenerek yardım bekledi.

İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine hızla Çaycuma Belediyesi İtfaiyesi, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürme çalışmalarına başladı. Dumandan etkilenen Tuğçe Y. ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

MAHSUR KALAN AİLE KURTARILDI

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle apartmanın ikinci katında mahsur kalan polis memuru, eşi ve 6 aylık bebeği de güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Ailenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zonguldak Haberleri