ZONGULDAK

Zonguldak'ta bankada şok olay! “Paramı çaldırttınız!”

Zonguldak'ta S.Ö adlı bir vatandaş, Garanti Bankası Zonguldak Merkez Şubesine girerek, “9 aydır uğraşıyorum. Benim paramı çaldırttınız” diyerek tepki gösterdi.

Abone Ol

Zonguldak Garanti Bankası'nda S.Ö adlı bir vatandaş 9 ay önce dolandırıldığını iddia etti. 

Loading...

Zonguldak'ta bir vatandaş, Garanti Bankası Merkez Şubesi'ne girerek “9 aydır uğraşıyorum. Benim paramı çaldırttınız” sözleriyle banka yetkililerine tepki gösterdi. O anları kamera kaydına alan vatandaş, bankanın parasını çaldırttığı için mağdur olduğunu iddia edip, bankada bulunan diğer müşterileri uyardı. Olay, sabah saatlerinde Gazipaşa Caddesi'nde gerçekleşti.

“Bir Dolandırıcılık Olayıyla Karşı Karşıyayım”

İçeri giren S.Ö., “Şuanda bir dolandırıcılık olayı ile karşı karşıyayım. 9 ay önce Garanti Bankası müşterisiyim ve bir sabah uyandığımda baktım ki hesaplarımdan para çalınmış. Kredi kartımdan para çalınmış, tüm hesaplarımdan para çalınmış ve suçsuz olduğum halde banka beni dava etmiş. Şu anda bankaya gidiyorum. Ortalığı karıştıracağım,” dedi.

"Paranızı Yatırmayın Garanti Bankası'na Parasız Kalabilirsiniz!"

S.Ö., bankada bulunan diğer müşterilere seslenerek, "Paranızı yatırmayın Garanti Bankası'na, bir sabah parasız kalabilirsiniz. Dikkat edin. 9 aydan beri uğraşıyorum. Hala da beni mahkemeye vermişler. Beni paramı çaldırıyorlar ve beni mahkemeye veriyorlar. 9 aydan beri geliyorum ben buraya. Bana dava açıyorsunuz. Neye göre açıyorsunuz? Siz koruyacaksınız benim paramı! Bir sabah parasız kalabilirsiniz. Bilginiz olsun. Ben buranın yirmi senelik müşterisiyim ve hiçbir şekilde müşterinin arkasında durmuyorlar. Müdürünün yanına da çıktım. 9 aydan beri uğraşıyorum. Avukatla hepsiyle uğraşıyorum. Tüketici hakları da beni haklı gördü. Siz hala bana dava açıyorsunuz. Yeter ya! Yatırmayın arkadaşlar, paranızı bu bankaya yatırmayın!" diyerek çaresizliğini dile getirdi.

Zonguldak Haberleri