SPOR

Zonguldakspor’da 3, Kırıkkale FK’da 1 eksik!

Zonguldakspor FK-Kırıkkale FK karşılaşması öncesinde her iki ekipte de önemli eksiklikler var.

Abone Ol

Nesine 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor FK ile Kırıkkale FK arasında 5 Ekim Cumartesi günü saat 15:30'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde her iki ekipte de önemli eksiklikler var.

2023-2024 sezonunda TFF 3.Lig’de 24 gol kaydeden Can Muhammet Vural, Edirnespor karşısında gördüğü kırmızı kartla, Zonguldakspor FK müsabakasında cezalı duruma düşerken aynı zamanda kulübü tarafından da kadro dışı bırakıldı.

Zonguldakspor FK’da ise savunma ve hücum hattında 3 önemli eksik bulunuyor. Nesine 3.Lig 4.Grup 3.haftasında Ağrı 1970 Spor müsabakasında sakatlanan Sefa Durmuş, Nesine 3.Lig 4.Grup’un 4.haftasında Kahramanmaraş İstiklalspor maçı öncesinde ısınmada sakatlanan Mehmet Gürkan Öztürk ve son olarak yine Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşmasının 48.dakikasında kırmızı kart gören Ethem Ercan Pülgir, Kırıkkale FK’ya karşı forma giyemeyecek.

Öte yandan, teknik direktör Ercüment Coşkundere ile yollarını ayıran Kırıkkale FK yönetimi, Ercüment Coşkundere'nin yardımcısı Aykut Erdoğan'ı getirdi. Zonguldakspor FK karşılaşmasında takımın başında Erdoğan olacak.